Praktisk informasjon


Dato og sted: Lørdag 12.09.2020, start klokken 09:00. Oppmøte under brua mellom Skullerudstua og parkeringsplassen i General Ruges vei, klokken 08:40. Se etter mannen i den oransje vest.  Link til Google Maps og oppmøte punktet.


Pris: Svette og pågangsmot.


Påmelding: Send en e-post til info@skullerudbackyardultra.no med fullt navn. De første 30 personer vil få plass og motta en bekreftelse på e-post.


Adkomst: For de som kommer i bil er det parkeringsplass ved inngangsporten til Østmarka i General Ruges vei (ved Sørensen Sport/Plantasjen). For de som kommer med offentlig transport, er det kort gangavstand fra Skullerud T-banestasjon (T-bane og bussholdeplass).


Varighet: Arrangementet varer til sistemann gir seg eller ikke klarer å gjennomføre omgangen på den angivne tiden. Det er frivillig om man ønsker å dra hjem når man har løpt det man kan, eller om man vil bli værende igjen og heie på andre.


Deltakere: Maks 30 deltakere. Alle deltakere skal bære armbånd under eventen. Deltaker armbånd utleveres ved oppmøte.


Deltakerliste: Deltakerne vil bli rangert etter antall gjennomførte runder. Denne listen vil bli offentliggjort på skullerudbackyardultra.no og facebook siden Skullerud Backyard Ultra.


Løypen: Alle deltakere kan laste ned en digital kopi av løypen på

https://www.strava.com/routes/28923731. Denne kan brukes på noen løpeklokker eller på mobiltelefon for de som har f.eks. Strava appen. I tillegg vil løypen bli markert i terrenget slik det skal være mulig å følge den uten elektroniske hjelpemidler. Bemerk at vi deler marka med andre turgåere, og det kan ikke utelukkes at noen kan tro at løypeskiltingen er søppel og derfor fjerne det.


Premier: Det vil være en premie til vinneren. Vinneren defineres som den deltaker som gjennomfører flest omganger. I tilfelle uavgjort vil det være den person som løp den hurtigste runden på foregående runden. Det vil i tillegg bli uttrukket en tilfeldig blant deltakerne som også får premie. Dersom vinneren av sistnevnte premie har dratt, vil vedkommende bli kontaktet per e-post i etterkant av arrangementet.


Mat og drikke: Det vil være begrenset tilgang til drikkevann. I tillegg vil det bli kjøpt inn noen bananer til deltakerne. Det er fint om folk tenker på at alle deltakere skal ha mulighet for å få i seg noe næring og drikke unnerveis og tar hensyn til hverandre. Av praktiske og økonomiske årsaker anbefales det at alle deltakere så langt det er mulig tar med seg snacks og drikke. Jeg er i øyeblikket i dialog med Skullerudstua for å sjekke muligheten for å få påfyll av vann for deltakerne. Skullerudstua skal være åpen på løpsdagen fra 11-16 og det skal være mulig å kjøpe drikke og snacks.


Toalett: Skullerudstua er eneste toalett nær løypa. Skullerudstua er åpent fra 11-16 på løpsdagen og toalette kan benyttes dersom det kjøpes noe i kaféen. De har fullt program og har ikke mulighet for å gi oss særbehandling. Husk å ta hensyn til gjesterne av Skullerudstua.

Sikkerhet


Covid-19: Dersom det blir mange deltakere er det mulig det må innføres smittevernstiltak. I så tilfelle kan deltakergruppen bli delt i to puljer, der pulje 1 starter hver hele time, og pulje 2 starter hver halve time. Alle oppfordres uansett til å ta hensyn til hverandre og tenke på å opprettholde minimum avstand på 1 meter så langt det er mulig.


Førstehjelp: Jeg vil ha med meg strikkbinn/bandasje og utstyr til små kutt-/sårskader i sekken. Det vil også være noe førstehelpsutstyr å finne i målområdet sammen med mat og drikke ved Skullerudstua.Rules on the road


Vær grei: Ikke kast søppel. Husk på at vi deler stier og veier med andre turgåere, hudeluftere, syklister og småbarnsfamilier. Vis hensyn til andre brukere av marka og til dine medløpere. Om du løper fortere enn andre, har du sannsynligvis også overskud nok til å spørre om å få springe forbi. Ser du noen slite, kom gjerne med en oppmuntrende kommentar. Dette arransjementet skal gjerne være en tung men hyggelig opplevelse å tenke tilbake på.


Tidtaking, rangering og grupper: Av praktiske årsaker vil det ikke bli tatt tid på deltakernes løping. I tilfelle vi har to eller flere personer i en uavgjort ved løpets slutt, går vi ut ifra at dere kan bli enige om hvem som har løpt fortest. Det vil ikke bli gjort forskjell på kjønn og alder på deltakere. Å løpe langt er både utfordrende fysisk og psykisk, uansett kjønn, alder og personlig erfaring.

Hensyn til arrangør


Hensyn til arrangør: Jeg er alene om å arrangere og styre dette, men vi er sammen om å gjennomføre det. Dette er mit første sports arrangement og jeg forsøker å forberede meg så godt jeg kan. Jeg har imidlertid ingen frivillige folk til å hjelpe og jeg ønsker også å delta sammen med dere på selve løpingen. Om noe ikke fungerer eller noe uventet skulle skje unnerveis, ring meg på telefonnummeret som sendes på e-post før løpet og så skal jeg forsøke å løse eventuelle problemer. At jeg også deltar som løper betyr også at dere i noen grad er overlatt til egenomsorg i målområdet. Når jeg kommer dit at jeg ikke klarer å gjennomføre flere runder, vil jeg bli værende i målområdet og gjøre mitt for å ta vare på dere og komme med oppmuntrende kommentarer.