Praktisk informasjon


Dato og sted: ER AVLYST


Pris: Svette og pågangsmot. Det er i tillegg mulig å betale så mye eller så lite du vil for deltakelse. Dersom du er interessert i å betale noe for deltakelse, kan betalingsinformasjon fås ved å ta kontakt med arransjøren på info@skullerudbackyardultra.no. Bemerk at det er frivillig om man ønsker å betale for deltakelse!


Påmelding: INGEN FOR 2022


Adkomst: For de som kommer i bil er det parkeringsplass ved inngangsporten til Østmarka i General Ruges vei (ved Sørensen Sport/Plantasjen). For de som kommer med offentlig transport, er det kort gangavstand fra Skullerud T-banestasjon (T-bane og bussholdeplass).


Varighet: Arrangementet varer til sistemann/-kvinne gir seg eller ikke klarer å gjennomføre omgangen på den angivne tiden. Det er frivillig om man ønsker å dra hjem når man har løpt det man kan, eller om man vil bli værende igjen og heie på andre.


Deltakere: Maks 25 deltakere. Alle deltakere skal bære startnummer under eventen. Startnummer utleveres ved oppmøte.


Deltakerliste: Deltakerne vil bli rangert etter antall gjennomførte runder. Denne listen vil bli offentliggjort på skullerudbackyardultra.no. Bemerk at navn og resultat kan bli publisert på ulike hjemmesider som leverer databaser med resultatlister (f.eks. Kondis.no, Ultra-Marathon.org m.fl.).


Løypen: Alle deltakere kan laste ned en digital kopi av løypen på

https://www.strava.com/routes/28923731. Denne kan brukes på noen løpeklokker eller på mobiltelefon for de som har f.eks. Strava appen.

I tillegg vil løypen bli markert i terrenget slik det skal være mulig å følge den uten elektroniske hjelpemidler. Bemerk at vi deler marka med andre turgåere, og det kan ikke utelukkes at noen kan tro at løypeskiltingen er søppel og derfor fjerne det.


Premier: Premieform vurderes i øyeblikket. Mer om dette senere.


Mat og drikke: Det vil være tilgang til drikkevann. Av praktiske og økonomiske årsaker anbefales det at alle deltakere tar med seg snacks, mat og noe drikke. På Skullerudstua Sportstue vil det være mulig å kjøpe mat og drikke i tidsrommet 11-16.


Toalett: Skullerudstua er eneste toalett nær løypa. Skullerudstua er åpent fra 11-16 på løpsdagen og toalettet kan benyttes dersom det kjøpes noe i kaféen. De har fullt program og har ikke mulighet for å gi oss særbehandling. Husk å ta hensyn til gjesterne av Skullerudstua.


Staver ikke tillatt: Bruk av staver i løypen er ikke tillatt. Dette primært for å ikke gjøre unødvendig skade eller lage stygge merker på stiens stein.


Hund: I 2020 var det to hunder som var med på eventet. Dette gikk fint. Det er ikke fastsatt om hund kan delta, men det blir vurdert i årene fremover. Viktig å bemerke at hund på være fri og ikke kan anvendes som trekkhund.


Merch og premie: Det vil ikke være merch. Dette for å minske det klimamessige avtrykket. Til vinneren vil det være en symbolsk men hyggelig premie.

Sikkerhet


Covid-19: Det er usikkert hvordan Covid-19 situasjonen vil se ut i september 2022. Forhåpentligvis trenger vi ikke å ta hensyn til dette, men vi følger offentlige og lokale retningslinjer.


Førstehjelp: Jeg vil ha med meg strikkbinn/bandasje og utstyr til små kutt-/sårskader i sekken. Det vil også være noe førstehelpsutstyr å finne i målområdet sammen med drikkevann ved Skullerudstua.Rules on the road


Vær grei: Ikke kast søppel. Husk på at vi deler stier og veier med andre turgåere, hudeluftere, syklister og småbarnsfamilier. Vis hensyn til andre brukere av marka og til dine medløpere. Om du løper fortere enn andre, har du sannsynligvis også overskud nok til å spørre om å få springe forbi. Ser du noen slite, kom gjerne med en oppmuntrende kommentar. Dette arransjementet skal gjerne være en tung men hyggelig opplevelse å tenke tilbake på.


Tidtaking, rangering og grupper: Av praktiske årsaker vil det ikke bli tatt tid på deltakernes løping. I tilfelle vi har to eller flere personer i en uavgjort ved løpets slutt, går vi ut ifra at dere kan bli enige om hvem som har løpt fortest. Det vil ikke bli gjort forskjell på kjønn og alder på deltakere. Å løpe langt er både utfordrende fysisk og psykisk, uansett kjønn, alder og personlig erfaring.

Hensyn til arrangør


Hensyn til arrangør: Jeg er alene om å arrangere og styre dette, men vi er sammen om å gjennomføre det. 2021 vil bli andre gangen Skullerud Backyard Ultra gjennomføres, og det gjøres noen små endringer fra første året. Disse endringene bygger på feedback fra første årets deltakere.

Jeg vil delta på løpet dersom det er mulig. I 2021 vil jeg forsøke å ha en medhjelper eller to, men jeg er kontinuerlig tilgjengelig både i løypen, pauseområdet og på telefonnummer (deltaker får dette tilsendt på e-post). Om noe ikke fungerer eller noe uventet skulle skje unnerveis, er det bare å ta kontakt.